Rådgivning

När ska jag beskära mina träd och buskar?
Hur stor kruka behöver jag till prydnadsträdet på uteplatsen?
Kan ni tipsa om bra skydd mot skadedjur i vårt köksland?

En rådgivning passar bra för dig som redan har en trädgård och har funderingar kring exempelvis växter, skötsel eller skador i trädgården. Under en rådgivning kommer vi hem till dig. Vi kan gå igenom hela trädgården tillsammans eller så fokuserar vi på en entrérabatt, fruktträden eller en uppsättning krukor och urnor. Rådgivningen hjälper dig att komma vidare oavsett om det handlar om växter, ljus, vatten, jord, skadedjur eller skötsel. Du kan föra egna anteckningar eller beställa en skriftlig sammanställning som kan fungera som underlag för ditt fortsatta arbete med trädgården.


Pris per timme 895 kr
Pris för skriftlig sammanställning 895 kr

Trädgårdsplanering

Med vår tjänst trädgårdsplanering får du hjälp att formge hela eller delar av din utemiljö. Vid ett första möte på plats berättar du om dina önskemål och idéer, sedan kan vi ta fram en enklare skiss med växtförslag och materialval. När skissen är klar bestämmer du om du vill gå vidare på egen hand eller om vi fortsätter arbeta tillsammans mot ett färdigt resultat.


"Vilka härliga skisser! Det var precis det här jag var ute efter, jag fick verkligen det jag behövde i dagsläget – nu är jag återigen väldigt sugen att ta fram spaden igen!"

Lena Fogelberg