Tillsammans med Maria lär du dig mer om din egen trädgård.

Personlig trädgårdsmästare

Med en personlig trädgårdsmästare får du chansen att ta nästa steg i din trädgård. Oavsett om du är nybörjare eller har påtat i jorden ett par år, så kanske du bär på obesvarade frågor om växter, plantering, beskärning, gödsel eller smarta skötselmetoder. Maria har mängder av erfarenhet som du får ta del av om du bokar henne som din Personliga Trädgårdsmästare! Sedan 2010 har hon hjälpt både privatpersoner och företagare att sköta sina utemiljöer på bästa sätt. Maria har högskoleutbildning inom pedagogik och är yrkesutbildad trädgårdsmästare med flera påbyggnadsutbildningar. 

 
du får ett professionellt bollplank som stöttar, peppar och motiverar dig att skapa din egen drömträdgård
du får hjälp att sätta upp mål för din trädgård och smarta sätt att nå dem
Du håller själv i verktygen

Hur fungerar det?

Din Personliga Trädgårdsmästare fungerar som en handledare i din trädgård. Vid vår första träff ses vi hemma hos dig och diskuterar önskemål och behov. Du kan själv styra innehållet och påverka vilka ämnen du helst vill fokusera på och lära dig mer om. När vi möts för du egna anteckningar, och mellan träffarna utför du arbetet i trädgården på egen hand. Följande tre träffar kan antingen ske på plats eller digitalt. När vintern närmar sig gör vi en utvärdering av säsongen. Du får en tydlig sammanställning av det som du och din PT har pratat om så att du kan känna dig trygg inför nästa års utmaningar. 

Priset för fyra träffar och en skriftlig sammanställning är 5 500 kronor ink moms. Milersättning och eventuella övriga kostnader tillkommer. 

Ingenting är omöjligt!

biologisk mångfald

En varierad meny lockar fler till bords! Vi kan se över jordkvalité, miljöer och växter i din trädgård, och du kan få tips på vad som passar bra och kompletterar den trädgård du redan har. 

beskärning

Närvarhur klipper vi ner, bygger upp, rensar bort - och med vad? Vi går igenom dina växters behov och vilka verktyg som är lämpliga för just din trädgård, och du kan få lära dig knep för att växterna du har ska få en hållbar utveckling. 

ljuset...
...skuggan och vattnet, hur tar vi hand om dem på bästa sätt både nu och i framtiden? Här gäller det att att lära sig arbeta med naturen och dra fördel av den på ett hållbart sätt.
Plats för återhämtning
Lek, måltider, träning eller vila - med smarta lösningar kan du få plats med flera funktioner i din trädgård. Vad önskar du dig?

Ta chansen att bli mästare i din egen trädgård!